Verhuizen van of naar Belgie

Er zijn nogal wat Nederlanders woonachtig in België, of voornemens te gaan wonen in België. Lang niet altijd betreft het een permanente verhuizing, maar kan het gaan om de verhuizing van inboedel naar één van de vele, mooie vakantie bungalow-woningen die België rijk is. Een verhuizing naar België kan bij verhuisbedrijf Smaragd zeer spoedig verlopen. Zelfs binnen één enkele dag kan de verhuizing gerealiseerd zijn; van een kleine, tot een grote verhuizing. Best logisch, aangezien ons landje om de hoek ligt en nu niet bepaald heel groot is.

Hollanders vestigen zich meestal in Vlaanderen

Het zal u niet verbazen dat de meeste Hollanders zich in Vlaanderen vestigen; wel zo gemakkelijk op taal- en cultureelgebied. Onze grensstreken zijn dan ook zeer geliefd bij Hollanders met een goed gevulde portemonee; het biedt een bepaalde, selecte groep Nederlanders nogal wat voordelen om net buiten Nederland woonachtig te zijn in de provincies West- en Oost Vlaanderen, Antwerpen en Limburg.

SmaragdExpress verhuizingen, speciale diensten

Studentenverhuizing: Het leuke is, dat er steeds meer Hollandse studenten studeren in Antwerpen. Zij verlangen vaak een heel andere verhuizing dan een doorsnee gezin. Een studentenverhuizing moet nu eenmaal wat economischer verlopen. Internationaal verhuisbedrijf SmaragdExpress biedt hen een gehele eigen oplossing; de goedkope studentenverhuizing. De student huurt een busje (met chauffeur) optioneel, of zij laten de verhuizing in zijn totaal over aan het ervaren team van SmaragdExpress.

<a href=”http://www sildenafil citrate tablets 100mg.smaragdexpress.nl/piano-verhuizen”>Piano verhuizing: Eigenaren van piano’s begrijpen dat de verhuizing van een piano extra zorgvuldigheid met zich meebrengt. Juist tijdens het vervoer van/ naar de verhuiswagen -en tijdens het transport zelf- is het zaak om de piano zo geruisloos te vervoeren. Een dergelijk instrument vervoeren, met extra gewicht en typische afmetingen, vraagt om ervaren verhuizers. Het team van SmaragdExpress is u graag van dienst, om uw piano veilig van/ of naar België te vervoeren.

Uw expert voor auto-onderdelen op internet is autodoc.BE