Bespaar op verhuizen

Op het moment dat u besluit te verhuizen kunt u de verhuizing uitbesteden aan een verhuisbedrijf, maar u kunt natuurlijk ook besluiten een bestelbus of vrachtwagen te huren hiervoor. Schakelt u extra handen in van familie en vrienden, dan kunt u aanzienlijk op kosten besparen wanneer u gebruik maakt van één van onze wagens.

Huur een bus

Al voor € 55 per dag kunt u een bestelbus huren en vanaf € 85 per dag huurt u een vrachtwagen met of zonder laadklep bij ons bedrijf. Bekijk hier de mogelijkheden.

Graag uw aandacht voor …

  • Verhuizen heeft heel wat voeten in aarde; u zult immers vele formele zaken vooraf dienen te organiseren indien u een koopwoning wilt betrekken.
  • Bouwkundige keuring. Voordat de aankoop rond is laat u een woning altijd bouwkundig keuren. Hieruit kunnen verborgen gebreken aan het daglicht komen en zult u uiteindelijk geld besparen, want het biedt u niet alleen duidelijkheid, maar ook een stevige onderhandelingspositie.
  • Het EPC attest. Want bent u voornemens te verhuizen, of uw woning te verhuren, dan dient u in bepaalde gevallen een EPC attest aan te vragen. Is de oude elektrische keuring verouderd (geldigheidsduur van 25 jaar) dan zult u een opnieuw de elektra en apparatuur (energiezuinigheid) dienen te laten keuren van uw woning. Dit is wettelijk verplicht.
  • Ook indien u dus uw woning wilt verhuren zult u een geldig EPC certificaat in bezit dienen te hebben.

Uw expert voor auto-onderdelen op internet is autodoc.BE