Bedrijfswagen of bestelwagen verkopen

Gebruikt u uw bestelwagen niet frequent? Dan kan huren een goedkope oplossing zijn. Echter, u zult dan eerst uw oude bedrijfsauto moeten verkopen. Veel autodealers kopen een auto van jou over tegen een prikkie of een vaste prijs. In sommige gevallen kun je met een auto dealer of sloper onderhandelen over de geldsom die eraan verbonden is. Als het goed voelt, en je hebt geen band meer met de bepaalde wagen. Dan kun je het zeker overwegen om jouw bedrijfsauto te verkopen bij de dichtstbijzijnde autodealer of eentje die er bekend om staat goede deals te doen.

Zoek het internet af op zoek naar de dichtstbijzijnde auto dealer of sloper

Surf het internet af op zoek naar de sites van verschillende autobedrijven en laat je informeren over de vraag welke voertuigen zij kopen of tegen welke prijs zij uw auto overnemen. Dikwijls kun je op de betreffende sites van de verschillende auto dealers en sloopbedrijven, als ze die eentje hebben, vaak ook marktconforme prijzen van bepaalde wagens, voorwaarden met betrekking tot slopen, et cetera vinden.

Bij een dealer of sloper is jouw auto in goede handen

Heeft jouw auto een waardig einde verdiend of ben je blij als je het achter jou kunt laten, dan kun je de auto, of een ander voertuig als een brommobiel of busje, onder handen laten nemen door een sloper of in handen geven van een dealer. Zij weten er wel raad mee en zijn ervoor gecertificeerd om auto’s of andere voertuigen te verhandelen. Je kunt eventueel ook een kijkje nemen van een tweedehands auto dealer.

Uw expert voor auto-onderdelen op internet is autodoc.BE