www.elektrischeautolease.nl staat voor onbezorgd autorijden

Het leasen van auto’s is enorm populair. Waar voorheen vooral zakelijk gekozen werd voor een auto lease contract, gaan in deze tijd ook steeds meer particulieren kiezen voor een lease auto door middel van private lease. Daarbij zien we direct een verschuiving van het leasen van benzine auto’s naar het leasen van elektrische auto’s. Dit is natuurlijk helemaal geen rare verschijning want goedkoper en zekerder rijden dan in een elektrische lease auto is niet mogelijk. Op www.elektrischeautolease.nl leest u alles over het rijden in een elektrische lease auto. In dit artikel zetten we voor u de voordelen even kort op een rijtje.

Geen hoge aanschafprijs bij een elektrische lease auto

Als u kiest voor een elektrische lease auto dan hoeft u geen hoge aanschafprijs te betalen. De auto blijft in het bezit van de leasemaatschappij en u heeft deze als het ware in bruikleen. Deze bruikleen constructie is overigens door buitenstaanders niet af te lezen aan de auto, dus niemand kan zien dat u een leaseauto rijdt. U betaald in plaats van de aanschafprijs een maandelijks vast vooraf afgesproken laag maandbedrag bij www.elektrischeautolease.nl. Dit maandbedrag wordt bepaald door het aantal kilometers dat u vermoed te gaan rijden met uw leaseauto, de geschatte kosten voor onderhoud en is afhankelijk van de contractduur. U kunt kiezen om uw leaseauto twee jaar te rijden en dan in te wisselen voor een nieuwe. Maar ook een langere periode rijden met uw leaseauto is mogelijk. Hoe langer u in dezelfde auto blijft rijden hoe lager uw maandbedrag is.

Goedkoop rijden in een elektrische lease auto

Elektrisch rijden is vele malen goedkoper dan het rijden op een fossiele brandstof. Het opladen van een elektrische auto is qua prijs maar een schijntje als u dit vergelijkt met een tankbeurt benzine. U hoeft ook geen wegenbelasting te betalen voor een elektrische auto. Daarbij zijn de onderhoudskosten van dit soort auto’s ook vele malen lager waardoor uw maandbedrag bij de leasemaatschappij ook niet zo hoog is. Rijdt u de leaseauto zakelijk? Dan profiteert u ook nog eens van een lage bijtelling voor een elektrische auto. Goedkoper rijden dan in een elektrische lease auto is dus niet mogelijk aangezien u de hoge aanschafprijs omzeilt op deze manier.

Wilt u ook een elektrische lease auto gaan rijden?

Neem dan eens een kijkje op www.elektrischeautolease.nl. U vindt er informatie over welke auto’s de beste actieradius hebben, wat momenteel de populairste elektrische auto’s zijn en alles over het private leasen van een elektrische auto. Daarbij kunt u op deze website ook lezen hoe u het beste de keus maakt welke auto’s bij uw wensen passen en welke merken er een dergelijke auto in hun assortiment hebben. U kunt vervolgens deze elektrische auto’s eenvoudig naast elkaar laten tonen en vergelijken.

Uw expert voor auto-onderdelen op internet is autodoc.BE