Vrachtwagen op maat laten bouwen

Het u op zoek naar een specialist die u kan helpen om er een vrachtwagen op maat als het gaat om de bouw van carrosserie voor een transportoplossing dan heeft u waarschijnlijk een specialist nodig. Heiwo uit Wolvega en Maasdijk kan u dit specialisme als carrosseriefabriek bieden.

Oplossingen op het gebied van transport

Het maakt niet uit in welke branche werkzaam bent en wat voor producten moet vervoeren, voor vrijwel iedere branche weten wij het transportoplossingen te bieden. Wij hebben bijvoorbeeld eerder al een carrosserie ontwikkeld voor koeltransport, ook vleestransport is een belangrijke branche die erop moet anticiperen om het voedsel zo veilig en goed mogelijk te vervoeren. Daarvoor realiseren wij transportoplossingen op maat. Uiteraard zijn deze ook voorzien van een keurmerk.

Service om u onderweg te houden

Het is natuurlijk belangrijk dat u onderweg gewoon goed kunt rijden, als er toch iets gebeurt met de vrachtwagen dan kunt u rekenen op onze onderhoudsservice. Hierdoor weten wij een complete oplossing te bieden. Het maakt niet uit waar je staat, onze experts, langs voor onderhoud en reparaties aan uw trailer. Zelfs als u de trailer dagelijks onderhoud dan kan het gebeuren dat er defecten optreden, het is dan vaak om snel het defect te verhelpen.

Voorbeelden van maatwerk carrosserie bekijken

Op onze website hebben wij diverse voorbeelden verzameld van werk dat wij eerder hebben uitgevoerd. U kunt daar bijvoorbeeld voorbeelden vinden van trucks die hebben wij hebben opgebouwd, sommige zijn bedoeld om hout te vervoeren maar er zitten ook een hoop bij die bedoeld zijn om koeltransport te doen, bevroren producten te transporteren. Neem een kijkje naar de voorbeelden en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Uw expert voor auto-onderdelen op internet is autodoc.BE