Ontdek de BMW 4 serie coupe

Eenmaal voor een BMW gekozen, dan blijft men vaak BMW rijden. BMW rijders blijken vaak erg merktrouw en dat is niet zo vreemd; de strakke vormgeving, de uitdagende krachtige motoren en het vernuftige gebruikscomfort bieden de rijder telkens weer een “BMW experience” van ultiem sportief rijplezier. Natuurlijk kun je als aspirant koper zelf ook eens de proef op de som nemen en je inschrijven voor een heuse BMW Experience; een leuk uitje voor het hele gezin, want niet alleen kan het gezin mee voor een proefrit, ook zijn er de leukste outdoor activiteiten voor de kinderen georganiseerd best price for viagra 100mg.

Kennismaken met de 4 Serie Coupé

Kenners zijn het er over eens: de BMW 4 Serie Coupé biedt meer comfort dan de 3 serie. De wegligging is subliem, zo is in de 4 Serie de altijd weer hinderlijke rotonde gemakkelijk in de 3e versnelling te nemen. Ook aan de achterbank passagiers is gedacht; er is in tegenstelling tot de 3 serie meer hoofdruimte beschikbaar waardoor je niemand meer hoort klagen. Ondanks de 4 cilinders motor is de 4 serie uitermate snel en vormt dit geen enkel obstakel voor een zeer snelle acceleratie; de motor klinkt niet alleen sportief, maar is het ook. Zijn er dan helemaal geen minpuntjes te benoemen wanneer het aankomt op de BMW 4 serie coupé? Toch wel; eenmaal plaats genomen achter het stuur valt het op dat het zicht naar buiten beter had gekund. Door de relatief kleine raampartij is er nu eenmaal minder zicht. De overige luxe en de heerlijke krachtmotor maken dat euvel echter al snel meer dan goed.

Onderhoud

Iedere BMW heeft uiteraard wel eens zo zijn onderhoudsmomenten. Daar waar het grotere reparaties betreft ligt een bezoek aan de dealer voor de hand. Kleine zaken regel je zelf. Want hoe zit het met het monteren van nieuwe onderdelen? Geen zorgen, er is altijd nog “AUTODOC“, waar je als BMW eigenaar direct specifieke onderdelen kunt aanschaffen. Echte BMW liefhebbers/kenners plaatsen de onderdelen zelf; want een BMW motor is als een hoogwaardig bouwpakket; je kunt er namelijk altijd bij.

Uw expert voor auto-onderdelen op internet is autodoc.BE