Meest verkochte model Volkswagen 2019 België

Het meest verkochte model van Volkswagen van 2019 in België is de Volkswagen Golf. En ook binnen de tweedehandsmarkt is de pittige Volkswagen Golf enorm populair, wat niet bepaald een verrassing zal zijn. De Golf kent zoveel pluspunten, waardoor de auto al decennia lang enorm geliefd is onder vele lagen van de bevolking; zowel jong als oud zijn gecharmeerd en overtuigd door de Golf.

De belangrijkste pluspunten van de gemiddelde Volkswagen Golf zijn:
(we kunnen niet alle type’s en uitvoeringen benoemen)

  • Waardevast, ook oude Golfjes leveren nog een mooie prijs op
  • Gewild, u verkoopt uw Golf bijna even snel als u ‘m aangekocht hebt
  • De Golf is praktisch iconisch te noemen: al vanaf 1974 is deze auto op de markt!
  • Pittige motor, de Golf staat bekend om zijn pittige rijgedrag
  • Ruim interieur, de Golf biedt veel ruimte om spullen mee te nemen
  • Net tot luxe interieur, nieuwe generatie biedt talloze features
  • Nieuwe generatie biedt extra zuinig brandstof verbruik
  • Veilig, de Golf is een betrouwbare auto

Tweedehands kopen

De automarkt op tweedehands gebied floreert wanneer het aankomt op de Golf. Soms hebt u een lange adem nodig om tot de juiste aankoop te komen, vooral wanneer het aankomt op jonge occasions. Met golfbewegingen kunnen er van tijd tot tijd nieuwe aanwassen komen zodra bijvoorbeeld leascontracten afgelopen zijn. Omdat Volkswagens zo gewild zijn, zijn occasions meestal ook weer snel verkocht: wees er dus op tijd bij!

Een bezoek aan de autodealer is daarom eveneens aan te raden. U betaalt meestal wel een hoger bedrag dan wanneer u deze van een particulier koopt (hier kan zomaar 1000 euro verschil tussen zitten, of meer/ minder). Toch biedt de autodealer het voordeel dat de historie van de auto bekend is, het onderhoud is bekend, daarnaast krijgt de auto een grondige beurt en hebt u in de meeste gevallen een periode van garantie. Is u dit het verschil waard ten opzicht van de koop van een particulier, bezoek dan zeker eens de tweedehands dealer.

Onderdelen kopen

Hebt u specifieke vervangende onderdelen nodig voor uw Volkswagen? Geen nood, hier op Auto-onderdelenshop.be vindt u precies wat u zoekt. Alle onderdelen voor alle type Volkswagens kunt u hier vanachter uw beeldscherm bestellen.

Uw expert voor auto-onderdelen op internet is autodoc.BE