Internationaal verhuizen met het verhuisbedrijf in Haarlem

Emigreren is een hele grote stap voor veel mensen. Alles achterlaten en in een ander land een nieuwe leven beginnen is niet voor iedereen weggelegd. Toch zijn er jaarlijks vele duizenden mensen die besluiten hun geluk elders te zoeken. Soms voorgoed, soms voor een bepaalde periode. Veel bedrijven die internationaal werken sturen hun mensen voor bepaalde tijd naar een vestiging in een ander land. Om daar een project op te zetten of een geheel nieuwe vestiging te gaan leiden. Zo’n verhuizing betekent dat je in Nederland alles achterlaat en in een ander land je leven weer moet gaan opbouwen. Dat doe je natuurlijk het liefst met je eigen vertrouwde spullen om je heen. Hiervoor kun je een beroep doen op de erkende verhuizer, want voor een internationale verhuizing draaien wij onze hand niet om.

Niet alles meenemen? Kies voor opslag
Heb je in je nieuwe huis geen ruimte voor al je spullen? Geen nood, dan kun je kiezen voor opslag. Zeker als je voor enkele jaren naar het buitenland gaat en het de bedoeling is dat je daarna weer terugkeert naar Nederland is het ideaal dat je je spullen kunt laten opslaan in Nederland. Ze worden door het verhuisbedrijf in Haarlem goed bewaard in een afgesloten opslagruimte. Na je terugkeer in Nederland kun je de spullen ophalen of door het verhuisbedrijf laten vervoeren naar je huis in Nederland. Dat geldt uiteraard ook voor de inboedel die in het buitenland is. Keer je terug naar Nederland dan worden je spullen als je dat wilt ook weer netjes opgehaald.

Internationale verhuisservice van het hoogste niveau
Een internationale verhuizing heeft altijd wat meer voeten in de aarde dan een verhuizing in Nederland. Zeker als je naar een land verhuist buiten de EU moeten er ook douane formaliteiten worden geregeld. Ook dit kan het verhuisbedrijf in Haarlem voor je regelen. Door van tevoren al zaken te regelen met de douane wordt het oponthoud aan de grens zoveel mogelijk beperkt. Je spullen kunnen dan op de afgesproken dag arriveren in het land van bestemming. Ook bij zeetransport kun je een beroep doen op het verhuisbedrijf. Je spullen worden in een zeecontainer vervoerd en nadat ze door de douane zijn vrijgegeven kun je er direct over beschikken.

Een internationale verhuizing zonder rompslomp
Het is verstandig om bij een internationale verhuizing een beroep te doen op een erkend verhuisbedrijf. Zo voorkom je dat er dingen misgaan en dat je misschien op je nieuwe adres weken of langer op je spullen moet wachten. Niets is zo vervelend om in een vreemde omgeving niet over je eigen kleding en huisraad te kunnen beschikken. Vaak brengt zo’n verhuizing al flinke kosten met zich mee, en als er dan ook nog allerlei spullen moeten worden aangeschaft omdat het transport uit Nederland stagneert is dat natuurlijk heel vervelend. Als je het verhuisbedrijf in Haarlem de verhuizing van je spullen laat regelen zal je dat niet gebeuren. Er wordt alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat je inboedel op de afgesproken dag wordt afgeleverd.

Uw expert voor auto-onderdelen op internet is autodoc.BE