Hoe moet je zo soepel mogelijk gaan verhuizen?

Als je gaat verhuizen moeten er veel dingen worden gedaan en geregeld. Het is te veel om op te noemen in je hoofd. Maar daarom een lijstje van wat je moet doen en moet regelen. Naast alle grote dingen zoals overzetten van je adres en het aan vragen van offertes van verhuisbedrijven zijn er nog veel dingen die je moet doen. Bekijk hier een checklist voor verhuizen. En hier vind je tips om zo soepel mogelijk je verhuizing te laten gaan.

 

  • Begin op tijd me je verhuizing, want je moet niet alles op de laatste dag in verhuisdozen nog gaan doen, maar werk langzaam elke kamer af tot dat je bij de spullen aankomt die je de eerste dag nodig hebt in je nieuwe huis.
  • Als je gaat verhuizen is het makkelijk om alles in te pakken en gewoon in verschillende dozen te doen. Maar stop het in dozen met verschillende kleuren en maten of met papiertjes erop voor welke kamer het is zo kant je het makkelijk straks weer in je nieuwe huis uitruimen. Dus nummer ze of geef ze namen. Voor dat je je meubels je huis uit gaat tillen is het belangrijk dat ze er ook door heen passen en dat je ze even op meet om te kijken of je ze anders uit elkaar moet gaan halen. Want het is verveld als dit nog moet gebeuren op de verhuisdag.
  • Bij het inladen van je spullen die breekbaar zijn in een doos is het goed om voldoende vulmateriaal in de doos te doen zonder dat je aan komt en het is stuk.
  • Met kleding kun je het beste in vuilnis zakken doen met de kleerhanger eraan. Zo kun je hem in je nieuwe huis meteen uitpakken.
  • Met een verhuizing heb je natuurlijk een verhuisbedrijf nodig om je spullen te vervoeren. Kies daarom een goed verhuisbedrijf uit. En op een goede dag wanneer jij niks gepland hebt.

Uw expert voor auto-onderdelen op internet is autodoc.BE