Betrouwbare specialist in keuken- en badkamerlogistiek

Als exclusieve fabrikant besteed je bijzonder veel aandacht aan een maatwerk keuken of badkamer om maximale klanttevredenheid te realiseren. Dan is het wel zo prettig wanneer er in de laatste schakel van de verkoopketen naar de klant dezelfde hoogwaardige service verleend wordt. Om deze reden is het verstandig om voor keukentransportof het transport van badkamers een specialist in de arm te nemen. Joh. Post B.V. uit Beverwijk is hierin een logistiek expert en verzorgt ieder transport van keukens en badkamers met de grootste zorg, snelheid en klantvriendelijkheid. Met onze dienstverlening ben je als fabrikant verzekerd van een verlengstuk van jouw kwalitatieve services. Ons specialisme ontzorgt je van het logistieke traject waardoor je je als producent op je kernactiviteiten kunt blijven richten.

 

Afspraak is afspraak, daar wijken wij niet van af

Betrouwbaarheid is een essentieel aspect van de keuken- en badkamerlogistiek. Meestal zit er door het maatwerk al een wat langere levertijd op keukens en badkamers waardoor het geduld van de klant sterk op de proef wordt gesteld. Juist daarom bieden wij een snelle en betrouwbare transportservice. Wij komen altijd onze afspraken na en zorgen er voor dat iedere levering stipt op tijd bij de klant aankomt.

 

Voorzichtigheid geboden

Een keuken of badkamer bestaat uit veel kwetsbare onderdelen. Daarom wordt onder andere alle apparatuur van de nodige beschermingsmaatregelen voorzien. Daarnaast zijn de hoeken en de randen van keukenkastjes, aanrechtbladen en badkamermeubelen schadegevoelig. Ook hierbij betrachten wij de grootst mogelijke voorzichtigheid. Eenmaal op de plaats van bestemming wordt ieder onderdeel door onze professionele medewerkers gecontroleerd op onverhoopte schade. Mocht er toch schade worden geconstateerd dan stellen wij de fabrikant hier per direct van op de hoogte zodat deze een snelle vervanging kan organiseren. In veel gevallen zal de klant hierdoor geen enkele hinder ervaren.

 

Professionele opslaglocatie voor consolidatie

Joh. Post B.V. gaat verder dan alleen het vakkundige keuken- en badkamertransport van fabrikant tot en met klant. In Beverwijk beschikken wij over een professionele opslaglocatie waardoor wij een eenmalige levering aan de klanten kunnen garanderen. Dit is fijn wanneer niet alle onderdelen gelijktijdig beschikbaar zijn. Ook wanneer de complete aflevering net voor de aanwezigheid van de installateurs of monteurs gepland moet worden, bieden wij een tijdelijke opslagfaciliteit om dit te kunnen realiseren.

 

Planning en communicatiecentrum

Er zijn meestal meerdere partijen betrokken bij een keuken- of badkamerplaatsing: de klant, de fabrikant, leveranciers, de chauffeur, de installateur en de monteur. Om je van een naadloze aansluiting te verzekeren is een professionele projectplanning nodig. Joh. Post B.V. is planningsspecialist en weet als geen ander de rol van communicatiecentrum op zich te nemen. Zo informeren wij de klant over het exacte aanleveringsmoment en krijgt de fabrikant te allen tijde inzicht van ons in het procesverloop. Daarnaast zijn we continu in contact met al onze chauffeurs en zorgen we er voor dat de installateurs en monteurs hun planning precies op aanlevering kunnen afmeten. Bovendien controleren onze medewerkers samen met de klant of alle onderdelen aanwezig zijn voordat hij of zij een handtekening voor ontvangst zet.

 

Waarom je het beste voor Joh. Post B.V. kunt kiezen

Met ruim 70 jaar ervaring in deze logistieke trajecten staat Joh. Post B.V.  nergens meer van te kijken en weten we precies wat er nodig is om je van verhuissucces te verzekeren. Onze ervaringsrijke medewerkers zijn echte vakmensen. Wij onderscheiden ons door professionaliteit en wij voldoen aan iedere klantwens:

 

·         afspraak = afspraak

·         stipte leveringen

·         maximale voorzichtigheid

·         consolidatie door veelzijdige opslagfaciliteiten

·         zeer scherpe tarieven

·         professioneel planningsproces

·         klantvriendelijk communicatiecentrum.

Uw expert voor auto-onderdelen op internet is autodoc.BE