Bedrijfswagen verkopen kan binnen 1 dag

Uw bedrijfswagen verkopen kan binnen 1 dag voor de beste prijs. Autoveiling Besteautobod.be is namelijk zeer efficiënt als het gaat om verkopen voor de beste prijs. Bovendien is de autoveiling geheel gratis, wordt uw bedrijfswagen de volgende dag opgehaald, en verkoopt u uw wagen alleen aan een erkend autobedrijf!

Hoe werkt de veiling

Het aanmelden van uw bedrijfswagen is in slecht 5 minuten gebeurt. U voert namelijk in enkele stappen de gegevens in van het voertuig. Daarna komt de wagen online te staan in een speciale gesloten veiling.

 

Meer dan 5000 bedrijven bieden

Aan de veiling zitten meer dan 5000 erkende garagisten en dealers verbonden. Zodra uw wagen in de veiling komt te staan, krijgen de aangesloten bedrijf een melding. Vanaf dit moment krijgen ze 24 uur de tijd om een bod te plaatsen op uw bedrijfsvoertuig.

 

In slechts 24 uur

Wanneer de veiling sluit wordt het hoogst behaalde bod aan u bekend gemaakt. Het bod is gratis en vrijblijvend. U mag zelf weten wat u met het bod doet. U krijgt 3 dagen de tijd om te reageren. Wacht u langer, dan vervalt het bod. Het bod is de echte verkoopprijs. U kunt uw bedrijfswagen verkopen aan dit bod!

 

Een eenvoudigere methode is er niet

Een makkelijkere manier of van uw wagen af te geraken is er niet. Daarnaast is de prijs gegarandeerd het hoogst omdat er meer dan 5000 bedrijven kunnen bieden. De veiling is zeer efficiënt en duurt slechts 24 uur. U weet niet alleen wat uw bedrijfswagen waard is maar waarvoor u deze ook gegarandeerd kunt verkopen.

 

Vrijblijvend bod

Wanneer u het bod accepteert, dan kunt u een afspraak maken met de koper. De koper haalt het voertuig bij u op. De koper betreft altijd een erkend autobedrijf welke bij de veiling is aangesloten. U doet dus geen zaken met particulieren of personen die niet op komen dagen. U verspilt dus ook geen kostbare tijd.

 

U hoeft uw bedrijfswagen / camion / camionette niet te laten keuren voor verkopen. Ook dit scheelt weer tijd en kosten. Zo kunt u dus sneller uw bedrijfswagen verkopen!

Uw expert voor auto-onderdelen op internet is autodoc.BE