Autorijschool Utrecht en Omgeving

Autorijschool in Utrecht

Voor een autorijles met passie, ervaring, kunde en nuchterheid kunt u in de regio Utrecht het beste terecht bij autorijschool Vlam. Een autorijles moet leerzaam zijn, maar ook leuk. Dit zorgt ervoor dat de spanning niet te hoog oploopt en de druk een beetje weg valt. Doordat wij een bij BOVAG aangesloten autorijschool zijn, bent u verzekerd van kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid.

Theorie, examengarantie en totaalpakketten bij Autorijschool Vlam Utrecht

U kunt bij ons terecht voor iedere vorm van autorijles. Van een proefles tot een enkele autorijles tot een geheel lespakket. In deze lespakketten zit naast een aantal uren autorijles ook een Tussentijdse Toets (T.T.T.) en examengarantie. Examengarantie betekent dat als u de eerste keer zakt voor uw CBR-examen, u het nog een tweede keer mag proberen!

Bij uw autorijschool in Utrecht krijgt u niet alleen rijles, maar ook een online cursus voor het theorie-examen. Deze cursus biedt leermateriaal, allerlei voorbeelden, gesproken uitleg en oefenexamens. U kunt uiteraard ook bij ons aankloppen voor een theorieboek, en zelfs voor cd-roms. Alles is mogelijk bij uw autorijschool uit Utrecht!

Uw autorijschool in Utrecht

Bent u het zat om dagelijks tientallen kilometer op de fiets af te leggen naar uw werk? Haal dan snel uw rijbewijs bij de professionele autorijschool in Utrecht. Een goede rijopleiding met gedegen lessen staan op één bij uw instructeur, maar hij weet heel goed dat een beetje gezelligheid in de auto ook erg belangrijk is. Op die manier valt er spanning en druk weg en gaat het autorijden al snel veel gemakkelijker.

Maak nu een afspraak voor een eerste proefrijles in Utrecht bij Autorijschool Vlam in Utrecht, uw instructeur met passie voor het vak!

Uw expert voor auto-onderdelen op internet is autodoc.BE