Auto huren tijdens kerstdrukte

Nu we in de decembermaand terecht zijn gekomen zal menig bedrijf weer stevig uitpakken met cadeau’s bestemd voor zakenrelaties en werknemers. Veel bedrijven bestellen deze kerstgeschenken bij groothandelaren in geschenken, maar er zijn ook bedrijven -meestal de kleinere bedrijven- die zelf een kerstpakket samenstellen met producten die zij bij de betere supermarkten inkopen. Voor excellente supermarkten als Delhaize breken hierdoor ook drukke tijden aan met de verkoop van kerstgoederen (te vinden in de Delhaize folder volgende week).

Een van de grotere leveranciers in Belgiƫ van kerstpakketten is het bedrijf Kerstpakkettenidee.be. U vindt hier de mooiste kerstpakketten met bijzondere inhoud en er is een bijzondere ruime keuze uit allerhande producten in verschillende prijsklassen.

Vervoer van kerstpakketten lastig?

Het kan voor kleinere ondernemingen lastig zijn de kerstpakketten en kerstinkopen zelf te vervoeren in een personenauto. Herkent u dit als onderneming? Doordat u ruimtegebrek heeft moet u misschien wel meerdere ritten maken, terwijl de oplossing zo eenvoudig is!

Misschien hebt u er nog niet eerder over nagedacht (maar vele bedrijven gingen u voor), u kunt ook voor slechts 1 dag een bedrijfsauto bij ons huren. Hebt u dringend behoefte aan tijdelijk een grotere auto ter beschikking te hebben? Bekijk hier ons volledige assortiment. Wees er echter tijdig bij, u kunt vanzelfsprekend een auto reserveren voor de dag waarop u kerstpakketten gaat rond brengen. Bij ieder type bedrijfsauto vindt u de prijzen terug.

Onderdelen nodig?

Ook indien u mankementen kent aan uw auto en een onderdeel nodig hebt kunt u bij ons terecht. Wij verkopen het meest complete assortiment auto-onderdelen; ook voor bedrijfsauto’s. Informeer vrijblijvend of wij het geschikte onderdeel voor u op voorraad hebben. Ook adviseren wij u graag, ons team van deskundigen staat voor u klaar!

Uw expert voor auto-onderdelen op internet is autodoc.BE