Auto huren Apeldoorn

Zakelijke autohuur in regio Apeldoorn

Heeft uw bedrijf te maken met een piekperiode en heeft u niet genoeg bedrijfsauto’s beschikbaar om in die vervoersbehoefte te voorzien? Een nieuwe auto kopen is voor deze korte periode geen optie. Een auto huren echter wel. Bij XLRent Autohuur in Apeldoorn kunt u gemakkelijk, snel en betaalbaar zakelijk een auto huren. Het team van XLRent zorgt altijd voor de meest gunstige mobiliteitsoplossing voor u. Met een huurauto kunt u overal binnen Europa zorgeloos rondrijden. Auto huren Apeldoorn? Bekijk alle mogelijkheden op XLRent om ee

Voordelen van huren bij XLRent Autohuur in Apeldoorn

Op het gebied van autohuur is er ontzettend veel concurrentie. Dus waarom zou u voor XLRent in Apeldoorn moeten kiezen? Omdat zij u verder op weg helpen. Bij XLRent heeft u:

  • Direct een veilige auto beschikbaar
  • Keuze uit honderden huurauto’s van automerken als Volkswagen, Seat en Audi
  • Een jonge auto van gemiddeld 9 maanden oud
  • Standaard een laag eigen risico
  • 24/7 bereikbaar bij pech en schade.

De klant staat bij XLRent centraal. U heeft dan ook geen last van verrassingen achteraf. Kom daarom gerust langs bij de vestigingen van XLRent in Apeldoorn of Zutphen.

XLRent Autohuur: ook voor shortlease

Heeft u tijdelijk één of meerdere auto’s nodig en wilt u nergens aan vast zitten? Dan is shortlease wellicht wat voor u. Shortlease is een leasevorm voor een voordelige prijs, waarbij de flexibiliteit van huren centraal staat. Bij XLRent Autohuur kunt u op elk gewenst moment uw contract opzeggen zonder extra bijkomende kosten. U betaalt een vast bedrag per maand en hoe langer u gebruik maakt van shortlease, hoe lager het tarief. Wilt u meer informatie over deze service? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van XLRent. Zij zijn telefonisch te bereiken via: 055 – 539 53 22 of per mail via info@xlrent.nl.

Uw expert voor auto-onderdelen op internet is autodoc.BE